RIGPA &

Petra Verhoef

 

Wie is Petra Verhoef?

Petra was jarenlang werkzaam als projectmanager bij een grote bankverzekeraar. Eerst in de automatisering en daarna bij de afdeling die zich bezighoudt met het organiseren van projecten op maatschappelijk vlak. Steeds meer is zij zich gaan richten op de begeleiding van mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, hetgeen geresulteerd heeft in de oprichting van Samma, Centrum voor Ontwikkeling en Groei. Petra heeft de HBO-opleiding tot Energetisch Therapeut gevolgd aan de International Academy for Complementary and Natural Healthcare. Petra was een tijdlang bestuurslid van de Stichting WelZijn Kinderen en columniste in het tijdschrift Para-Visie. (voor de columns, zie de publicaties op www.sammacentrum.nl ). Binnen Samma werkt ze als therapeut en trainer. Daarnaast is Petra auteur van het boek ‘Vertrouwen, hoe intuïtie je leven verrijkt’, en heeft ze in 2014 op verzoek een radioprogramma verzorgd bij het Amerikaanse Wisdom & Intuition Network. In haar werk staat de begeleiding van intuïtieve mensen centraal.

 

Petra over Rigpa

"Sinds 2007 heb ik een groot aantal workshops en trainingen gevolgd op het gebied van Tibetaans Boeddhisme. In 2013 heb ik van mijn Tibetaanse leraar Tulku Lobsang Rinpoche (www.tulkulobsang.org) toestemming gekregen om Rigpa aan anderen te gaan geven. Dat was voor mij een heel bijzonder moment en ik voel me vereerd en dankbaar dat ik deze prachtige vorm van meditatie door mag geven.

De kennis en ervaring over Rigpa te mogen delen is een groot kado. Vaak ben ik geëmotioneerd als ik zie wat Rigpa voor mijn cursisten doet. Rigpa leidt tot het besef dat alles en iedereen bij elkaar hoort. Deze ervaring van Eenheid maakt dat je anders naar het leven gaat kijken. Het geeft meer rust, inzicht en compassie omdat je leert zien dat alles gewoon is wat het is, zonder hier een waarde-oordeel over te hoeven geven."

PETRA VERHOEF

IMG 0102klein

 

 

Wie is Petra Verhoef

PETRA VERHOEF

Wat is Rigpa

RIGPA

Personal Meditator

PERSONAL MEDITATOR

Contact & Locatie

CONTACT & LOCATIE

Tarieven workshops en inschrijven

TARIEVEN & INSCHRIJVEN

AGENDA