Personal Meditator

Individuele meditatiebegeleiding

 

Waarom zou je dit willen?

Meditatie wordt steeds meer toegepast. Mensen leren Zen-meditatie, doen een cursus Mindfulness of leren over meditatie op het werk. Wil jij ook meditatie ontdekken maar doe je dat liever individueel dan in een groep? Of mediteer je al langer en zoek je naar uitbreiding of verdere verdieping? Zoek je iemand die met je meekijkt waar je nu staat en zeer praktische tips geeft over hoe je verder kan komen? Dan is deze individuele meditatiebegeleiding geschikt voor jou.

 

Inhoud

Tijdens de individuele begeleiding gaan we samen mediteren. Petra is naast meditatieleraar ook energetisch therapeut. Dat betekent dat ze waarneemt waar jij staat in je proces. De aanwijzingen zijn dan ook zeer doeltreffend en helpen je snel op weg. Of je nu mediteert om je te ontspannen, om je meer te kunnen concentreren of om meer in verbinding te komen met alles om je heen, de begeleiding helpt je verder te komen bij jouw persoonlijke meditatiewens.

 

Frequentie

De volgende mogelijkheden worden geboden:

  • Eén enkele sessie van anderhalf uur. Om eens een keer te ervaren wat meditatie voor je kan doen of als je al langer mediteert en zoekt naar een volgende verdiepingsstap.
  • Cyclus van 5 keer een uur. We bekijken samen jouw meditatiedoel. Elke les krijg je persoonlijke meditatie-oefeningen aangereikt waar je in de tussenliggende periode mee oefent. De lessen worden ongeveer om de twee weken gepland. Na 5x heb je een concreet pakketje oefeningen waarmee je verder kan op jouw meditatiepad. Dit geeft je meditatie een sterke 'boost' en je zal merken dat je na elke bijeenkomst weer een heel stuk verder komt.
  • Cyclus van 4 maanden, 45 minuten per sessie. Deze variant is speciaal bedoeld voor diegenen die nu echt eens die stap willen zetten naar meditatie, maar er steeds niet toe komen. Door samen te oefenen, krijg je steeds de instructies en inspiratie die jij nodig hebt om de voordelen van meditatie te ontdekken en hier voor langere tijd mee aan de slag te gaan. De sessies worden ongeveer om de twee weken gepland. Het is de bedoeling dat je tussen de sessies door in ieder geval twee keer per week zelf oefent, waarbij het niet gaat om de duur van de meditaties, maar het moment van aandacht.

Resultaat

Je hebt de voordelen van meditatie ontdekt of je meditaties hebben zich verder verdiept. Je meditaties geven (weer) de ontspanning, betere concentratie of sterkere verbinding die je zoekt.

 

Begeleider

Petra Verhoef.

PRAKTISCHE INFORMATIE

Duur per sessie
  • eenmalig: anderhalf uur
  • Cyclus 5x: één uur
  • Cyclus 4 mnd (8 sessies): 45 minuten

spacer

Meditatiebegeleider

Petra Verhoef

spacer

Kosten
  • Losse sessie anderhalf uur: € 90
  • Cyclus 5x 1 uur: € 300
  • Cyclus 4 mnd (8 sessies van 45 min): € 400

spacer

Locatie

Sport&Gezondheidscentrum De Plataan Wageningen

OF VANUIT JE EIGEN HUIS VIA SKYPE OF WHATSAPP VIDEO!!

spacer

Aanmelden

Neem via email of telefoon contact op om een afspraak te plannen

rigpa bird

Wie is Petra Verhoef

PETRA VERHOEF

Wat is Rigpa

RIGPA

Personal Meditator

PERSONAL MEDITATOR

Contact & Locatie

CONTACT & LOCATIE

Tarieven workshops en inschrijven

TARIEVEN & INSCHRIJVEN

AGENDA